Photo 06

Häufig gestellte fragen

Ich habe einen kleinen Garten. Welchen Einbaupool soll ich wählen?

Unsere Starline Schwimmbecken werden in verschiedenen Größen angeboten. Wir haben verschiedene Schwimmbadlinien mit kompakten Abmessungen für den kleinen Garten: Nova, City, Economy & Urban Active. Entdecken Sie die Möglichkeiten und wählen Sie das Starline-Schwimmbad, das am besten zu Ihnen und Ihrem kleinen Garten passt.

Sie können auch eine Simulation über unseren Poolkonfigurator erstellen.

Inbouw zwembaden voor een kleine tuin

Starline heeft diverse inbouw zwembaden voor een kleine tuin, elk met unieke kenmerken. Zo is de Urban Active line speciaal ontworpen voor de kleine stadstuin, de Nova Line staat bekend als minimalistisch zwembad met strakke lijnen en de City Line biedt keuze in vorm zwembad.

Urban Active Line

Ons nieuwste zwembad is de Urban Active, dat speciaal ontworpen is voor de stadstuin. Het inbouw zwembad heeft de afmetingen van een plunge pool (dompelbad). Optioneel installeert uw Starline dealer Starline Endless Swimming. Zo bent u zelfs in een klein zwembad sportief bezig en trekt u baantjes in uw kleine tuin. Met afmetingen van 2,50 x 4,50 past dit luxe inbouw zwembad in vrijwel iedere kleine tuin.

Bekijk hier de Urban Active

Nova Line

Heeft u een kleine tuin en wilt u een strak, minimalistisch zwembad? Onze Nova Line zwembaden zijn verkrijgbaar vanaf een lengte van 6 meter en een breedte van 3 meter. Het perfecte zwembad voor een moderne, kleine tuin.

Bekijk hier de Nova Line

City Line

Heeft u iets meer ruimte in uw tuin, dan kunt u ook kiezen voor een zwembad uit de City Line. Dit zwembad heeft afmetingen van 3,5 x 7 meter en past daarom goed in een bescheiden, kleine tuin.

Bekijk hier de City Line

Waarom kiezen voor een inbouw zwembad in mijn kleine tuin?

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een opblaaszwembad of een opbouw zwembad. Echter heeft een inbouw zwembad veel voordelen.

1. Levensduur

Onze inbouw zwembaden zijn sterk en hebben een lange levensduur. Wij werken alleen met kwalitatief goede en duurzame grondstoffen. Wij produceren al onze producten 100% in onze fabriek volgens de hoogste standaard. Ook leveren wij de volledige technische installatie.

2. Perfect geïntegreerd inbouw zwembad in uw kleine tuin

Een inbouw zwembad geeft uw tuin een luxe, verzorgde uitstraling. De trap zit mooi in het zwembad gegoten. Ook is het mogelijk om led-zwembadverlichting, een waterval en een Starline jetstream toe te voegen voor nog meer sfeer.

3. Geïntegreerd zwembadafdekking op uw zwembad

De meeste Starline zwembaden hebben een geïntegreerd Roldeck® lamellen zwembadafdekking. Deze afdekking ziet er niet alleen strak en verzorgd uit, het is ook nog eens veilig. Daarnaast blijft uw zwembad schoner.

Lees ook onze blog: Waarom een Roldeck® zwembadafdekking op uw zwembad plaatsen?

Wat kost een zwembad in mijn kleine tuin?

Als u zich aan het oriënteren bent op een klein zwembad wilt u natuurlijk weten wat een klein zwembad kost. De totale kosten hangen af van een aantal factoren, zoals:

  • Type zwembad
  • De afmetingen
  • Extra opties en accessoires
  • Waterbehandeling
  • Bouwkundige kosten

Informeer bij uw dichstbijzijnde dealer voor meer informatie over de prijs van een klein zwembad in uw tuin.