Van Gemert Zwembaden

OFFICIËLE STARLINE DEALER

Benefits of an approved dealer
Custom made advice
Directly in touch
A Starline professional in your region

Project photos

CUSTOMERS RATE THIS DEALER

CONTACT

ADDRESS

dealers_contact

VISITING HOURS

Mon 9.00u - 17.30u
Tue 9.00u - 17.30u
Wed 9.00u - 17.30u
Thu 9.00u - 17.30u
Fri 9.00u - 17.30u
Sat 10.00u - 16.00u
Sun Closed

Send a message to this dealer

Van Gemert Zwembaden staat bekend om perfectie, innovatie, duurzaamheid en veiligheid. Met een Starline zwembad kiest u voor een bassin van de hoogste kwaliteit. Hierbij wilt u uiteraard verzekerd zijn van de beste aanleg voor jarenlang onbezorgd zwemplezier. Kies daarom voor Van Gemert Zwembaden. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het aanleggen van verschillende typen zwembaden waaronder die van Starline.

Zorgvuldig gekozen partners

Starline en Van Gemert Zwembaden zijn elkaars zorgvuldig geselecteerde partner. Beide bedrijven combineren duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid met een hoge mate van ergonomisch comfort. Met zorg leggen wij de verschillende Starline modellen aan, inclusief de accessoires en componenten die u kiest.

Al 40 jaar maken we dromen waar

Van Gemert Zwembaden kenmerkt zich al meer dan 40 jaar als een innovatieve zwembadbouwer met landelijke allure. Zelfs de meest ambitieuze plannen voor binnen- en buitenbaden worden onder de hoede van dit Brabantse bedrijf werkelijkheid. Met een eigen fabriek en een showroom met een oppervlakte van 1100 vierkante meter in het Brabantse Mill, ontdekt u de onbegrensde mogelijkheden.

Alles voor maatwerk ontspanning

Van Gemert laat zich niet begrenzen, maar zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden. Wat u ook kiest binnen het Starline segment: wij realiseren het tot in de puntjes binnen een keurige oplevertijd. In onze vestiging laten we u graag in werking gestelde voorbeelden zien van de leverbare Starline producten.

Neem contact op

Neem contact op met Van Gemert Zwembaden voor een adviesgesprek bij u thuis of kom langs bij onze showroom in Mill.

Van Gemert Zwembaden & Sauna’s BV
Langenboomseweg 56
5451 JL Mill
tel. (0485) 451263