Maak uw zwembaddroom waar

Passie voor wellness

Daarom kiest u voor Starline

Uw droom

Het gevoel van een Starline zwembad

Starline werkt vanuit de passie om uw zwem- en wellnessgenot te vergroten. We ontwikkelen en produceren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, fitheid en veiligheid. Een Starline zwembad betekent genieten van een lifestyle vol luxe, ontspanning en plezier.

Zwembad uit één geheel

Onze zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. In vergelijking met bouwkundige zwembaden heeft u minder kans op lekkage en bent u minder tijd en moeite kwijt aan het onderhoud van uw zwembad.

Droomt u ook van uw eigen zwembad?

Laat u inspireren door het aanbod zwembaden van Starline

Bestel of download de gratis brochure
Uw eigen droomzwembad

Een Starline zwembad in een stijlvolle binnenruimte of tuin is een lust voor het oog en geeft u een gevoel van luxe en rijkdom. Het voegt een nieuwe dimensie aan uw leven toe. Een levensstijl gevuld met genot en plezier.

Veel klanten zijn u inmiddels voorgegaan

Wij helpen u graag om uw droom waar te maken. Dat doen we al meer dan veertig jaar. Veel klanten zijn u inmiddels voorgegaan. Kijkt u er ook naar uit om dagelijks te genieten van een prachtig Starline zwembad?

Levenslange garantie

Daarom kiest u voor Starline