10232

Polyester zwembad

Starline onderscheidt zich van andere zwembadproducenten met de van polyester gemaakte Monoblock® zwembaden. Het kenmerk van het Monoblock® zwembad is namelijk dat het één geheel is, en niet uit verschillende onderdelen bestaat. Ook heeft Starline hierin een breed assortiment aan polyester zwembaden. Ons uitgebreide aanbod heeft negen verschillende zwembadlijnen en bestaat uit zowel moderne als klassieke zwembaden.

Starline verkoopt polyester zwembaden waarbij de bodem en wanden kaarsrecht zijn en waarbij de oppervlaktes de grootste mate van vlakheid, rechtheid en gladheid hebben. Starline heeft een breed assortiment luxe polyester zwembaden, geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. De negen zwembadlijnen bieden een ruime keuze aan polyester zwembaden, trapmogelijkheden, diverse kleuren en verschillende accessoires.

Nova line

Dit polyester zwembad heeft een minimalistisch design en een hoge waterlijn. Het zwembad straalt eenvoud en rust uit. Vanwege de strakke lijnvoering past dit zwembad in iedere moderne tuin.

Infinity line

Deze zwembadlijn, gemaakt van polyester, wordt gekenmerkt door de overlooprand. Het water loopt over de randstenen en verdwijnt daarbij geruisloos in de voegen. Het design is strak en heeft een exclusieve uitstraling.

Essential line

Het Essential zwembad heeft een klassieke look vanwege de rechte trap over de gehele breedte van het zwembad. Daarnaast is het polyester zwembad voorzien van een gecentreerd startblok waardoor het de mogelijkheid heeft om een Jetstream te installeren. Het zwembad is ook voorzien van een veiligheidsrand en sta-rand.

Essential Xcite Line

De Essential Xcite Line heeft een tijdloos karakter en gaat hand in hand met ieder tuindesign. Een polyester zwembad met een trap over de gehele breedte.

Dynamic line

Het Dynamic bad is een echt familiezwembad. In het ruime bad van maar liefst 11 meter heeft u voldoende ruimte om met de kinderen te spelen of baantjes te trekken. Daarnaast is het polyester zwembad voorzien van een veiligheidsrand en sta-rand, perfect voor de kinderen om even uit te rusten.

Urban Active

Starline biedt de oplossing om even aan het drukke stadsleven te ontsnappen met een nieuw polyester zwembad: de Urban Active. Compact en functioneel, met deze woorden omschrijft u dit zwembad het beste. Het zwembad past met haar compacte afmetingen in iedere stadstuin.

City line

Indien u een compactere tuin heeft, kunt u kiezen voor een City zwembad. Met een maximale lengte van 7,7 meter past het bad in iedere tuin. In het tijdloze design zit ook een veiligheids- en sta-rand verwerkt.

Economy

Het compacte polyester zwembad van de Economy Line is geschikt voor de kleinere tuin. De Economy Line is een rechthoekig model met een vaste ronde hoektrap.

Starline Monoblock Swimming Pools