Polyester zwembad

Starline onderscheidt zich, met de van polyester gemaakte monoblock zwembaden, van andere zwembadproducenten. Het kenmerk van het monoblock zwembad is namelijk dat het één geheel is, en niet uit verschillende onderdelen bestaat. Ook heeft Starline hierin een breed assortiment aan polyester zwembaden. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit zowel moderne als klassieke zwembaden.

Nexxt line

Deze zwembadlijn, gemaakt van polyester, wordt gekenmerkt door de overlooprand. Het water loopt onder de randstenen en verdwijnt daarbij geruisloos in de voegen. Het design is strak en heeft een exclusieve uitstraling.

Nova line

Dit polyester zwembad heeft een minimalistisch design en een hoge waterlijn. Het zwembad straalt eenvoud en rust uit. Vanwege de strakke lijnvoering past dit zwembad in iedere moderne tuin.

Dynamic line

Het Dynamic bad is een echt familiezwembad. In het ruime bad van maar liefst 11 meter heeft u voldoende ruimte om met de kinderen te spelen of baantjes te trekken. Daarnaast is het polyester zwembad voorzien van een veiligheidsrand en sta-rand, perfect voor de kinderen om even uit te rusten.

Carré line

Het Carré zwembad heeft een klassieke look vanwege de rechte trap over de gehele breedte van het zwembad. Daarnaast is het polyester zwembad voorzien van een gecentreerd startblok waardoor het de mogelijkheid heeft om een Jetstream te installeren. Het zwembad is ook voorzien van een veiligheidsrand en sta-rand.

Romana line

Dit zwembad, bestaand uit polyester, heeft een typische mediterrane look door de halfronde trap. Ook is dit zwembad voorzien van een gecentreerd startblok, wat een mogelijkheid geeft voor de installatie van een Jetstream. Daarnaast beschikt het zwembad over veiligheids- en sta-rand.

Ergonomic line

Indien u een compactere tuin heeft, kunt u kiezen voor een Ergonomic zwembad. Met een maximale lengte van 7,7 meter past het bad in iedere tuin. In het tijdloze design zit ook een veiligheids- en sta-rand verwerkt.