Lifestyle 4 Seasons Spa 20

Inbouwzwembad

Een inbouw zwembad is een uitermate goede keuze om stijlvol een zwembad te integreren in uw woonomgeving. Of u nu een zwembad in uw tuin wilt, in uw buitenverblijf of binnenshuis, een Starline inbouw zwembad is de beste keuze.

Inbouwzwembad van Starline

Een inbouw zwembad van Starline is een zwembad dat heel mooi integreerd in uw tuin of binnenruimte omdat het zwembad in de grond wordt ingebouwd. U heeft bij Starline de keuze uit 6 verschillende zwembadlijnen. Elke lijn heeft zijn eigen specifieke karakter qua design en biedt meerdere formaten in dat ontwerp. Zo is er altijd een inbouw zwembad in het gewenste design in het meest optimale formaat voor uw situatie.

Constructie inbouw zwembad

De inbouw zwembaden van Starline worden met geavanceerde productietechnieken vervaardigd en bestaan uit een kwalitatief hoogwaardige constructie van composieten. Deze constructie is helemaal afgestemd op de functies van het zwembad. Het inbouw zwembad van Starline bestaat helemaal uit één geheel, het zogenaamde Monoblock®zwembad, waardoor er geen ontsierende randen of naden zichtbaar zijn. De inbouw zwembaden van Starline zijn daarmee zeer esthetisch, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en prettig aan de huid.

Personaliseer uw inbouw zwembad

Uiteraard kan een Starline inbouw zwembad helemaal naar wens worden gepersonaliseerd. Denk aan een stijlvolle design inlooptrap, een waterval of een jetstream voor een krachtige zwemtraining.

Roto jet
  • Rustig masserende, draaiende straal met variërende uitslag
  • Voeten-, benen- en rugmassage
Pressie jet
  • Intense, dunne straal
  • Verbetert de doorbloeding
  • Algemene hydromassage
Lifestyle 4 Seasons Spa 5

Barcelona line

Ergonomisch ontwerp binnen een compacte ruimte

Hydromassages voor de rug

Barcelona Line is voorzien van 38 hydrojets, geplaatst in 5 patronen voor verschillende hydromassages voor de rug. De riante lounger combineert deze rugmassage zelfs met een beenmassage. Naast de zeer comfortabele lounger en de drie hoekzittingen - met diverse massagepatronen voor de hogere en lagere rug en de schouders - heeft de Barcelona jetversie drie zetels met een uitgebreide voetmassage voor een betere bloedcirculatie en revitalisering van het lichaam. Elke Starline spa is standaard uitgerust met een aantal duurzame, energiebesparende en ergonomische innovaties.

Voordelen van hydromassage

Ontspanning

De combinatie van warm water en hydromassage zorgt voor ontspanning. Na een stressvolle dag ontspant u heerlijk in uw eigen spa en komt uw lichaam tot rust. Ook komt er bij hydromassage endorphine vrij. Niet voor niets wordt dit ook wel het gelukshormoon genoemd. Voor extra ontspanning kunt u rustgevende muziek opzetten en een ontspannende olie gebruiken.

Gezondheid

Ontspannen is gezond voor uw lichaam. Daarnaast zorgt de hydromassage ervoor dat de bloedsomloop verbetert en vermindert uw gewrichtspijn. Een hydromassage helpt ook tegen spierpijn na sporten en bij het herstel na een training.

Laat u inspireren door onze Starline Spa's

Bestel of download onze Spa brochure