Binnenshowroom Starline 6

Het alternatief voor een zwemvijver

Wilt u graag een zwemvijver in uw tuin?

Starline biedt een nieuwe, onderhoudsvriendelijke manier van waterdesinfectie aan, namelijk Starline Pure Water. Dit betekent zwemmen in water van drinkkwaliteit. Het alternatief voor een zwemvijver in uw tuin.

Binnenzwembaden bieden u de gelegenheid om te genieten van wellness en sportief bezig te zijn ongeacht het weer.

Welke binnenzwembaden heeft Starline?

Voor binnenzwembaden bent u bij Starline aan het juiste adres. Elk zwembad in onze collectie kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. U heeft de keuze uit 9 luxe zwembadlijnen in de meest uiteenlopende afmetingen. Daarnaast zijn er nog extra opties om uit te kiezen, zoals verlichting en jetstreams.

Onze binnenzwembaden worden vervaardigd uit hoogwaardige composieten. Het oppervlak is daardoor onderhoudsvriendelijk en zacht aan de huid. De uitstraling van onze binnenzwembaden blijft lang ‘als nieuw’. Dus wacht niet langer en bekijk snel al onze prachtige Starline binnenzwembaden, of ontdek alle opties en accessoires voor uw zwembad.

Onze binnenzwembaden bekijken in de showroom

In onze showroom kunt u een binnenzwembad uit de Infinity Line bekijken. De waterlijn bevindt zich op gelijke hoogte met de vloer, waardoor er een spiegelende werking ontstaat. Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden van binnenzwembaden.

Buiten in onze showroom vindt u een zwembad uit de Dynamic Line en de Nova Line. Ook deze zwembaden zijn perfect als binnenzwembaden te gebruiken.