Willemsen Nova 120 Soothing Blue Pc60 Eclipse Alulook Solar 41

3 redenen waarom een plunge pool laten aanleggen een goed idee is

Het is eindelijk zomer! Zou het niet heerlijk zijn om een frisse duik te nemen in uw eigen tuin? Ook als u weinig ruimte heeft, zijn er mogelijkheden voor een Starline zwembad in uw tuin. Starline biedt een plunge pool aan die geschikt is voor iedere (stads)tuin.

Wat is een plunge pool?

Een plunge pool is een inbouw zwembad van een klein formaat. Een plunge pool wordt in het Nederlands ook wel een mini zwembad genoemd. Wat zijn redenen om een plunge pool te laten aanleggen in uw tuin?

#1 Altijd afkoeling in de buurt

Op een hete zomerdag loopt u uw tuin in en neemt u een verfrissende plons in uw eigen plunge pool. Wat een luxe! Bovendien geeft een eigen plunge pool een luxe vakantiegevoel zonder dat u hoeft te reizen. Ook geniet u van de zon zittend of liggend op de loungetrap van uw plunge pool. Een wellness paradijs in uw eigen achtertuin.

#2 Compact en neemt niet veel ruimte in

De plunge pool is een zwembad van een kleiner formaat en neemt dus niet veel ruimte in beslag. Daarom is dit zwembad ideaal voor de kleinere stadstuin.

#3 Toch baantjes zwemmen in uw plunge pool

Ondanks het kleine formaat is het toch mogelijk om ook baantjes te zwemmen in uw plunge pool. Starline Endless Swimming is een zwemmachine waarmee u zelfs in het kleinste bad baantjes zwemt.

Lees ook: Een gezonde levensstijl met Starline Endless Swimming

Partager ça