27

Hoe kiest u de kleur van uw Starline zwembad?

Bij het uitkiezen van een zwembad kiest u zelf een kleur uit. Een belangrijke keuze, want de kleur bepaalt welke sfeer uw tuin krijgt. De kleur van uw zwembad zorgt namelijk uiteindelijk ook voor de kleur van het water. Laat u inspireren door de 7 kleuren van Starline zwembaden!

Partager ça

U bent zich aan het orienteren op een zwembad. Een van de belangrijkste keuzes die u gaat maken, is welke kleur uw zwembad krijgt. Gaat u voor een wit, blauw, grijs of toch een antraciet zwembad? Welke kleur u uiteindelijk voor uw zwembad kiest, hangt af van verschillende factoren:

  • Uw persoonlijke smaak
  • De inrichting van uw tuin (kleuren, materialen)
  • De stijl van uw woning

De kleur van uw zwembad heeft direct effect op de kleur van uw water. Diverse tinten blauw creëert u met een wit, blauw of grijs zwembad. Een donkere oase creëert u met een antraciet zwembad.

Becst4 Kopie

Een tropisch paradijs in uw tuin

Monoblock Nova 120 Antraciet Geonet 2

Altijd een tropisch paradijs in uw tuin met een wit, blauw of grijs zwembad

Een helder zwembad creëert u met de kleuren Inspiring White, Soothing Blue, Relaxing Blue, Exciting Grey, Elegant Grey en Stunning Grey. Elk van deze kleuren zorgt weer voor een andere tint blauw van uw zwembadwater. U ziet meteen of uw water schoon is en het nodigt uit om op een zomerse dag een heerlijke duik of sprong te nemen. Welke kleur u uiteindelijk kiest, is een persoonlijke keuze.

Met een wit, blauw of grijs zwembad waant u zich elke dag in een tropisch paradijs. Het gevoel van de oceaan, de zee, het strand haalt u zo elke dag naar uw eigen tuin. Een plek waar u een heerlijke zomer beleeft met uw gezin, vrienden en familie.

Mg 5514

Haal de natuur naar uw tuin

92
Monoblock Wit Buiten Zon Gevuld Starline Duitsland 3

Inspiring White

Exciting Grey

Partager ça