Hoe kiest u de kleur van uw Starline zwembad?

Bij het uitkiezen van een zwembad kiest u zelf een kleur uit. Een belangrijke keuze, want de kleur bepaalt welke sfeer uw tuin krijgt. De kleur van uw zwembad zorgt namelijk uiteindelijk ook voor de kleur van het water. Laat u inspireren door de 7 kleuren van Starline zwembaden!

Altijd een tropisch paradijs in uw tuin met een wit, blauw of grijs zwembad

Een helder zwembad creëert u met de kleuren Inspiring White, Soothing Blue, Relaxing Blue, Exciting Grey, Elegant Grey en Stunning Grey. Elk van deze kleuren zorgt weer voor een andere tint blauw van uw zwembadwater. U ziet meteen of uw water schoon is en het nodigt uit om op een zomerse dag een heerlijke duik of sprong te nemen. Welke kleur u uiteindelijk kiest, is een persoonlijke keuze.

Met een wit, blauw of grijs zwembad waant u zich elke dag in een tropisch paradijs. Het gevoel van de oceaan, de zee, het strand haalt u zo elke dag naar uw eigen tuin. Een plek waar u een heerlijke zomer beleeft met uw gezin, vrienden en familie.

Jon Flobrant Sbj Vth Vw2 X8 Unsplash

Een tropisch paradijs in uw tuin

Logan Stone H Ctlx7 Qr E W Unsplash

U bent zich aan het orienteren op een zwembad. Een van de belangrijkste keuzes die u gaat maken, is welke kleur uw zwembad krijgt. Gaat u voor een wit, blauw, grijs of toch een antraciet zwembad? Welke kleur u uiteindelijk voor uw zwembad kiest, hangt af van verschillende factoren:

  • Uw persoonlijke smaak
  • De inrichting van uw tuin (kleuren, materialen)
  • De stijl van uw woning

De kleur van uw zwembad heeft direct effect op de kleur van uw water. Diverse tinten blauw creëert u met een wit, blauw of grijs zwembad. Een donkere oase creëert u met een antraciet zwembad.

Spa Installation 28

Haal de natuur naar uw tuin

Spa Installation 30
Ik wil de kleur van mijn zwembad veranderen

Heeft u al een zwembad, maar wilt u een andere kleur? Starline biedt Premium Pool Coating aan. Een bijkomend voordeel is dat u niet alleen de kleur verandert, maar ook de levensduur van het zwembad verlengt. Uw zwembad ziet er weer als nieuw uit.


We maken een onderscheid tussen standaardkleuren en premiumkleuren.

Welke spa kiest u?

Bestel of download onze gratis brochure

Laat u inspireren door de zwembaden van Starline. Welke kleur kiest u?
Melbourne Product

Inspiring White

Valencia Product

Exciting Grey

Barcelona Product

Elegant Grey

Chicago Product

Stunning Grey

New York Product

Relaxing Blue

Porto Product

Amazing Graphite

Cambridge Product

Soothing Blue

Edinburgh Product
Spa Installation 47

Een spa zorgt voor een wellness gevoel het hele jaar door, ook in de winter

Spa Installation 48

Partager ça