Starline Roldeck Pvc50 Solar 10479

Staycation in uw stadstuin: 3 redenen om te kiezen voor de Starline Urban Active

Het is weer mogelijk om deze zomer op vakantie te gaan. Toch kiezen veel mensen dit jaar voor een staycation, oftewel een thuisblijfvakantie. En dit hoeft zeker niet saai te zijn! Een zwembad in de tuin maakt een staycation extra speciaal: samen met familie en vrienden genieten van wellness, sportiviteit en gezelligheid.

Partager ça

Zwembad-afdekkingen van Roldeck®

Een veilig zwembad met Roldeck® zwembadafdekkingen

Als u een zwembad in de tuin heeft, wilt u natuurlijk dat veiligheid voorop staat. Vooral als u kinderen en/of huisdieren heeft, zal veiligheid een van de belangrijkste eisen zijn. De Roldeck® lamellen zwembadafdekkingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen die op dit moment in Europe gelden, namelijk veiligheidsnorm NF P90-308.

Een schoon zwembad, minder onderhoud

Met een lamellen zwembadafdekking blijft uw zwembad schoner. U beschermt uw zwembad onder andere tegen bladeren en vuil. Zo bent u minder tijd kwijt aan het onderhoud van uw zwembad en kunt u sneller een verfrissende duik nemen.

Energiebesparende zwembadafdekking

Een Roldeck® zwembadafdekking beperkt verlies van warmte tot 60% door verdamping van het zwembadwater tegen te gaan. Om nog meer energie te besparen, kunt u ook kiezen voor solar lamellen. De solar zwembadafdekking neemt warmte van de zon op en geeft dit af aan het zwembadwater. In de zomermaanden heeft uw zwembadwater weinig bijverwarming nodig.

Esthetische zwembadafdekking

Voor een perfecte, esthetische afwerking kan een Roldeck® zwembadafdekking volledig onzichtbaar worden ingebouwd. Vrijwel alle Starline zwembaden hebben een ingebouwde Roldecknis. Indien u kiest voor een Economy zwembad heeft u de mogelijkheid voor een opbouw zwembadafdekking.

Type Roldeck® lamellen

Welke soort Roldeck® lamellen zwembadafdekkingen zijn er?

U heeft de keuze uit PVC lamellen, Polycarbonaat lamellen of Solar Eclipse® lamellen . Bij de PVC lamellen kunt u kiezen voor blauw transparante lamellen in reguliere uitvoering of solar uitvoering. De transparante blauwe lamellen vormen ’s avonds in combinatie met onderwaterverlichting een sfeervol geheel. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ondoorschijnende lamellen in de kleuren wit, crème, blauw en grijs. De PVC lamellen hebben een breedte van 50 mm.

Bij de polycarbonaat lamellen heeft u de keuze uit transparante (crystal clear) lamellen. De polycarbonaat lamellen hebben een breedte van 60 mm.

Solar Eclipse® lamellen zijn krasbestendiger en hebben een uitzonderlijke weerstand tegen UV-straling en een extra beschermende toplaag. De levensduur verlengt hierdoor aanzienlijk. De Solar Eclipse® lamellen hebben een breedte van 60 mm en zijn verkrijgbaar in de kleuren aluminium look, blauw en transparant.

Veilig en ontspannen genieten van uw zwembad met lamellen zwembadafdekking

Met een Roldeck® lamellen zwembadafdekking bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en garantie. Nog zorgelozer en ontspannener genieten van uw zwembad. Ieder Starline zwembad biedt unieke mogelijkheden voor het plaatsen van een Roldeck®. Informeer bij onze dealers voor de mogelijkheden voor zwembadafdekkingen voor uw zwembad of bestel onze brochure.

Partager ça