Zwemmen In Water Van Drinkkwaliteit

Staycation in uw stadstuin

Het is weer mogelijk om deze zomer op vakantie te gaan. Toch kiezen veel mensen dit jaar voor een staycation, oftewel een thuisblijfvakantie. En dit hoeft zeker niet saai te zijn! Een zwembad in de tuin maakt een staycation extra speciaal: samen met familie en vrienden genieten van wellness, sportiviteit en gezelligheid.

Het nieuwste zwembad van Starline is de Urban Active, een volwaardig zwembad met compacte afmetingen. De Urban Active maakt van uw stadstuin een plek waar het elke dag als een vakantieoord voelt. Waarom kiezen voor een Urban Active in uw tuin?

Een Zwembad Zonder Chloor 5

Wilt u ook een zwembad zonder chloor?

Vind een dealer bij u in de buurt

Vind een dealer
Wat zijn de voordelen van Starline Pure Water?

Deze nieuwe innovatie voor het zwemmen in drinkwater heeft verschillende voordelen:

ZWEMMEN IN DRINKKWALITEIT WATER

Met Starline Pure Water voorkom je nadelige effecten zoals bijtend water en een zoutsmaak. Het water voelt ook zacht aan en irriteert de huid of ogen niet.

EENVOUDIGE EN ONSCHADELIJKE DESINFECTIE MET ZOUT

Starline Pure Water gebruikt puur zout. Het grote voordeel van deze techniek ten opzichte van andere desinfectiesystemen is dat elektrolyse plaatsvindt in de Starline Pure unit zelf. De restanten van het elektrolyseproces worden in de unit afgescheiden en komen niet in het zwembad terecht.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat al onze waterdesinfectiesystemen veilig zijn. Het grootste voordeel van Starline Pure Water is water van drinkkwaliteit.

UITSTEKEND GEMAK EN EENVOUDIG ONDERHOUD

De Starline Pure Water gebruikt geen dure cellen, mixers of andere componenten. Bovendien is het eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw zwembad. De installatie is te volgen via een wifi-verbinding. Heeft u al een filterinstallatie? Geen probleem! U kunt uw huidige installatie eenvoudig ombouwen naar een Starline Pure Water Systeem.

EEN SLIM SYSTEEM

Starline Pure Water produceert alleen desinfectiemiddel als dat nodig is. Een slim controlesysteem zorgt ervoor dat het systeem volledig veilig werkt. U bent verzekerd van helder, schoon en veilig water!

Starline Pure Water Technische Ruimte

De technische installatie van Starline Pure Water

Partager ça