Staycation in uw stadstuin

Het is weer mogelijk om deze zomer op vakantie te gaan. Toch kiezen veel mensen dit jaar voor een staycation, oftewel een thuisblijfvakantie. En dit hoeft zeker niet saai te zijn! Een zwembad in de tuin maakt een staycation extra speciaal: samen met familie en vrienden genieten van wellness, sportiviteit en gezelligheid.

Het nieuwste zwembad van Starline is de Urban Active, een volwaardig zwembad met compacte afmetingen. De Urban Active maakt van uw stadstuin een plek waar het elke dag als een vakantieoord voelt. Waarom kiezen voor een Urban Active in uw tuin?

3 redenen om te kiezen voor de Urban Active

1. De Urban Active maakt van uw tuin een luxe stadstuin

De naam zegt het al: de Urban Active is speciaal ontworpen voor de compacte stadstuin. Het nieuwste zwembad van Starline heeft afmetingen van 2,5 x 4,5 x 1,35 meter en is daarmee het kleinste zwembad van Starline. Het zwembad heeft designtrappen en heeft hierdoor een luxe uitstraling. Het maakt het de perfecte plek om de hele zomer te loungen. De Urban Active is net als de overige Starline zwembaden modern, luxe en functioneel.

2. Veiligheid staat altijd voorop

Het kleinste zwembad van Starline heeft een geïntegreerd Roldeck. Niet alleen blijft het water schoon, de zwembadafdekking zorgt ook voor een veilige omgeving. Daarnaast bestuurt u de Roldeck met een afstandsbediening waar ook een kinderslot op zit. Hierdoor is de Urban Active zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Daarnaast bespaart u tijd en onderhoud, zodat u meer tijd overhoudt om te genieten van uw zwembad. Ook zorgt de afdekking voor behoud van warm water en u bespaart energie. De luxe uitstraling maakt het ten slotte een parel voor het oog.

3. Eindeloos zwemmen met Starline Endless Swimming

De compacte afmetingen suggereren dat het vooral een plunge pool is, maar dit hoeft niet zo te zijn. Wilt u sportief uw staycation besteden? Optioneel installeert de Starline dealer Starline Endless Swimming. Deze installatie zorgt ervoor dat u zelfs in een klein zwembad baantjes zwemt. De zwemmachine verplaatst water, waardoor er een tegenstroomeffect gegenereerd wordt. Zo is uw stadstuin niet alleen een paradijs van wellness, maar ook een plek waar u lekker sportief bezig kunt zijn.

Wilt u ook een zwembad zonder chloor?

Vind een dealer bij u in de buurt

Vind een dealer
Wat zijn de voordelen van Starline Pure Water?

Deze nieuwe innovatie voor het zwemmen in drinkwater heeft verschillende voordelen:

ZWEMMEN IN DRINKKWALITEIT WATER

Met Starline Pure Water voorkom je nadelige effecten zoals bijtend water en een zoutsmaak. Het water voelt ook zacht aan en irriteert de huid of ogen niet.

EENVOUDIGE EN ONSCHADELIJKE DESINFECTIE MET ZOUT

Starline Pure Water gebruikt puur zout. Het grote voordeel van deze techniek ten opzichte van andere desinfectiesystemen is dat elektrolyse plaatsvindt in de Starline Pure unit zelf. De restanten van het elektrolyseproces worden in de unit afgescheiden en komen niet in het zwembad terecht.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat al onze waterdesinfectiesystemen veilig zijn. Het grootste voordeel van Starline Pure Water is water van drinkkwaliteit.

UITSTEKEND GEMAK EN EENVOUDIG ONDERHOUD

De Starline Pure Water gebruikt geen dure cellen, mixers of andere componenten. Bovendien is het eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw zwembad. De installatie is te volgen via een wifi-verbinding. Heeft u al een filterinstallatie? Geen probleem! U kunt uw huidige installatie eenvoudig ombouwen naar een Starline Pure Water Systeem.

EEN SLIM SYSTEEM

Starline Pure Water produceert alleen desinfectiemiddel als dat nodig is. Een slim controlesysteem zorgt ervoor dat het systeem volledig veilig werkt. U bent verzekerd van helder, schoon en veilig water!

Starline Pure Water Technische Ruimte

De technische installatie van Starline Pure Water

Partager ça