Wellnestuin Lanaken Hq 0293

Staycation in uw stadstuin

De staycation, oftewel een thuisblijfvakantie, wordt steeds populairder. Thuisblijven hoeft zeker niet saai te zijn! Een zwembad in de tuin maakt een staycation extra speciaal: samen met familie en vrienden genieten van wellness, sportiviteit en gezelligheid.

Het nieuwste zwembad van Starline is de Urban Active, een volwaardig zwembad met compacte afmetingen. De Urban Active maakt van uw stadstuin een plek waar het elke dag als een vakantieoord voelt. Een klein bad voor groot plezier!

Waarom kiezen voor een Urban Active in uw tuin?

De Urban Active maakt van uw tuin een luxe stadstuin

De naam zegt het al: de Urban Active is speciaal ontworpen voor de compacte stadstuin. Het nieuwste zwembad van Starline heeft afmetingen van 2,5 x 4,5 x 1,35 meter en is daarmee het kleinste zwembad van Starline. Het zwembad heeft designtrappen en heeft hierdoor een luxe uitstraling. Het maakt het de perfecte plek om de hele zomer te loungen. De Urban Active is net als de overige Starline zwembaden modern, luxe en functioneel.

Veiligheid staat altijd voorop

Het kleinste zwembad van Starline heeft een geïntegreerd Roldeck. Niet alleen blijft het water schoon, de zwembadafdekking zorgt ook voor een veilige omgeving. Daarnaast bestuurt u de Roldeck met een afstandsbediening waar ook een kinderslot op zit. Hierdoor is de Urban Active zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Daarnaast bespaart u tijd en onderhoud, zodat u meer tijd overhoudt om te genieten van uw zwembad. Ook zorgt de afdekking voor behoud van warm water en u bespaart energie. De luxe uitstraling maakt het ten slotte een parel voor het oog.

Eindeloos zwemmen met Starline Endless Swimming

De compacte afmetingen suggereren dat het vooral een plunge pool is, maar dit hoeft niet zo te zijn. Wilt u sportief uw staycation besteden? Optioneel installeert de Starline dealer Starline Endless Swimming. Deze installatie zorgt ervoor dat u zelfs in een klein zwembad baantjes zwemt. De zwemmachine verplaatst water, waardoor er een tegenstroomeffect gegenereerd wordt. Zo is uw stadstuin niet alleen een paradijs van wellness, maar ook een plek waar u lekker sportief bezig kunt zijn.

Met de Urban Active geniet u van rust, sportiviteit, gezelligheid en wellness zonder uw eigen huis en tuin te verlaten. Zo geniet u heerlijk van uw staycation.

Wilt u meer informatie over de Urban Active? Informeer bij uw dichtstbijzijnde dealer of bestel onze brochure.

Partager ça