A37 I1225

Waarom kiezen voor een composiet zwembad?

Starline maakt composiet Monoblock zwembaden. Een Monoblock is een zwembad uit één geheel. Niet alleen is dit type zwembad een lust voor het oog, het heeft ook veel functionele en technische voordelen.

Lees verder om te ontdekken waarom een composiet Monoblock zwembad in uw tuin een goede keuze is!

Partager ça

Click here for the English version

Composiet zwembaden hebben een luxe uitstraling

Zwembaden uit één geheel hebben een luxe uitstraling. De zwembaden hebben strakke lijnen, gladde wanden en een gladde bodem met een naadloze structuur. Een parel voor iedere tuin en het creëert een plek waar u samen met vrienden en familie geniet van wellness, luxe en ontspanning.

De sfeer die het zwembad creëert in uw tuin kunt u zelf bepalen. Zo geven zwembaden uit de Nova line en Infinity line een moderne uitstraling aan uw tuin. Een zwembad uit de Classic line geeft een klassiek, mediterraanse sfeer. Ook de kleur van het zwembad bepaalt hoe uw tuin eruit ziet.

Lees ook: Hoe kiest u de kleur van uw Starline zwembad?

A37 I1500

Meer tijd om te genieten van vrije tijd met familie

10232
AUTOMATISCHE WATERBEHANDELING

Waarom is het belangrijk om uw zwembadwater te desinfecteren?

In uw zwembadwater leven micro-organismen, bijvoorbeeld bacteriën en virussen, die schadelijk zijn voor uw lichaam. Daarnaast kan uw zwembadwater groen kleuren door algengroei. Goede en consequente desinfectie van het water is daarom essentieel voor een gezond zwembad.

Hoe kan ik mijn zwembadwater desinfecteren?

Vaak wordt chloor gebruikt om zwembadwater te desinfecteren. Chloor doodt schadelijke micro-organismen en met de juiste chloorwaarden kunt u genieten van gezond zwembadwater. Bij het gebruik van chloor is het ook belangrijk dat het water de optimale pH-waarde heeft, namelijk een waarde tussen 7.1 en 7.4.

Het handmatig regelen van de juiste chloor- en pH-waarden vergt discipline. Meten en testen is essentieel voor het verkrijgen van de juiste balans.

Hoe kan ik mijn zwembadwater automatisch desinfecteren?

Het automatisch meten en doseren van chloor en pH scheelt u veel tijd en moeite. Starline biedt een aantal mogelijkheden:

Starline Basic Ph/Rx slangendoseerpomp

De Starline Basic Ph/Rx slangendoseerpomp regelt en meet de pH of chloor in uw zwembad volledig automatisch.

Starline Watercontrol

De Starline Watercontrol is een automatische pH- en chloorregeling met een autonome doorstroombewaking.

Starline UV-C-desinfectie

De Starline UV-C-desinfectie zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke manier van waterbehandeling. Het water wordt door middel van de zwembadpomp door het UV-C-apparaat gevoerd. De UV-C straling neutraliseert bacteriën, virussen en andere micro-organismen.

Starline Ionisator

De Starline Ionisator werkt volgens het principe van elektrolyse. Het zwembadwater stroomt langs elektroden die in de ionisator zitten. De koper- en zilverionen worden vervolgens positief geladen en gaan zich binden aan virussen en algen in het zwembadwater. Algen en virussen worden op deze manier gedood waardoor het water effectief gedesinfecteerd wordt. Op deze manier beperkt u drastisch het gebruik van chloorproducten.

Mijn zwembadwater desinfecteren zonder chloor

Starline Pure Water

Wilt u zwemmen in water van drinkkwaliteit? Starline Pure Water is de nieuwste innovatie op het gebied van waterdesinfectie. Dit systeem desinfecteert uw water via membraam-elektrolyse techniek. Het grote voordeel is dat er geen reststoffen van chloor of andere chemicaliën in uw zwembad komen. Het systeem is volledig geautomatiseerd.

Lees ook: Zwemmen in water van drinkkwaliteit

AUTOMATISCHE NIVEAUREGELING

U wilt graag een constant waterniveau van uw zwembad. Het waterniveau kan zakken door bijvoorbeeld verdamping tijdens de zomer. Een automatische niveauregeling zorgt ervoor dat uw waterniveau op peil blijft. Starline biedt twee systemen voor automatische niveauregeling.

Starline elektronische niveauregeling voor skimmer zwembaden Starline elektronische buffertankmodule voor overloopzwembaden met sensoren

AUTOMATISCHE ZWEMBADAFDEKKING

Waarom is het belangrijk om uw zwembad af te dekken?

Een Roldeck zwembadafdekking zorgt voor veiligheid, houdt uw zwembad schoner en bespaart energie. Bovendien zien de lamellen van een Roldeck zwembadafdekking er ook nog eens strak en modern uit.

De afdekking sluit u met één druk op de knop: er zit namelijk een afstandsbediening bij. Een Roldeck zwembadafdekking betekent weinig moeite en veel profijt!

Lees ook: blog

STARLINE POOLCONTROL: BESTUURT EN REGISTREERT MEERDERE APPARATEN

De Starline Poolcontrol is een speciaal door Starline ontwikkelde besturing die meerdere apparaten bestuurt en registreert.

Deze intelligente besturing geeft voeding, schakelt de zwembadpomp voor het automatisch terugspoelen van het filter en communiceert met diverse andere apparaten van uw zwembad. Starline Poolcontrol registreert daarnaast de temperatuur van het zwembadwater en bestuurt de zwembadafdekking.

Partager ça