Van Gemert Zwembaden

OFFICIËLE STARLINE DEALERvan_gemert-hero-03-16_9.jpg

Avantages d'un distributeur autorisé
Conseil sur mesure
Directement en contact
Un distributeur Starline dans votre région

Des photos des projets

LES CLIENTS RACONTENT DE CETTE DISTRIBUTEUR

INFORMATIONS DE CONTACT

ADRESSE

  • Langenboomseweg 56A
  • 5451 JL Mill
  • Noord Brabant
  • Netherlands
  • Directions

Contact

HEURES D'OUVERTURE

Ma 9.00u - 17.30u
Di 9.00u - 17.30u
Wo 9.00u - 17.30u
Do 9.00u - 17.30u
Vr 9.00u - 17.30u
Za 10.00u - 16.00u
Zo Gesloten

Envoyez un message à ce distributeur

Van Gemert Zwembaden staat bekend om perfectie, innovatie, duurzaamheid en veiligheid. Met een Starline zwembad kiest u voor een bassin van de hoogste kwaliteit. Hierbij wilt u uiteraard verzekerd zijn van de beste aanleg voor jarenlang onbezorgd zwemplezier. Kies daarom voor Van Gemert Zwembaden. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het aanleggen van verschillende typen zwembaden waaronder die van Starline.

Zorgvuldig gekozen partners

Starline en Van Gemert Zwembaden zijn elkaars zorgvuldig geselecteerde partner. Beide bedrijven combineren duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid met een hoge mate van ergonomisch comfort. Met zorg leggen wij de verschillende Starline modellen aan, inclusief de accessoires en componenten die u kiest.

Al 40 jaar maken we dromen waar

Van Gemert Zwembaden kenmerkt zich al meer dan 40 jaar als een innovatieve zwembadbouwer met landelijke allure. Zelfs de meest ambitieuze plannen voor binnen- en buitenbaden worden onder de hoede van dit Brabantse bedrijf werkelijkheid. Met een eigen fabriek en een showroom met een oppervlakte van 1100 vierkante meter in het Brabantse Mill, ontdekt u de onbegrensde mogelijkheden.

Alles voor maatwerk ontspanning

Van Gemert laat zich niet begrenzen, maar zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden. Wat u ook kiest binnen het Starline segment: wij realiseren het tot in de puntjes binnen een keurige oplevertijd. In onze vestiging laten we u graag in werking gestelde voorbeelden zien van de leverbare Starline producten.

Neem contact op

Neem contact op met Van Gemert Zwembaden voor een adviesgesprek bij u thuis of kom langs bij onze showroom in Mill.

Van Gemert Zwembaden & Sauna’s BV
Langenboomseweg 56
5451 JL Mill
tel. (0485) 451263