Monoblock Ergonomic 70 Bouman fam Bergen 3

Goes, Pays-Bas - City Line

Starline collectie:

Kleur:

Trappen:

Afdekking:

Afmeting:

Locatie:

Bouwjaar:

Starline dealer:

Nova line

Inspiring White

Inlooptrap links

Roldeck®

8 x 4 x 1,55M

Hoogstraten, België

2022

Willemsen Zwembaden

Een zwembad voor moderne tijden

Er is geen mooiere manier om te ontspannen na een lange dag dan met een duik in het zwembad. En wat is er nog fijner dan dat in een prachtig aangelegde tuin bij een modern huis? Ons recente referentieproject heeft precies dat: een zwembad uit de Nova collectie met een inlooptrap die aan de linkerkant gelegen is.

Het zwembad is het middelpunt van de tuin en nodigt uit om te ontspannen en te genieten. De inlooptrap maakt het gemakkelijk om vanuit het poolhouse het water in te gaan. Daarbij is het poolhouse de perfecte plek is om je na het zwemmen af te drogen en op te frissen.

Maar het zwembad en het poolhouse zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook functioneel en duurzaam. Het zwembad is ontworpen om energiezuinig te zijn en het poolhouse is gebouwd met duurzame materialen.

Dit referentieproject is een prachtig voorbeeld van hoe een zwembad en poolhouse kunnen bijdragen aan een moderne en stijlvolle tuin. Laat het je inspiratie zijn om je eigen droomtuin te creëren met een zwembad en poolhouse waar je van kunt genieten voor jaren en jaren.

Nova Oblique 120 LR2

Vous vous demandez à quoi ressemblera la piscine de vos rêves ?