Dynamic Line Kopie

Staycation in uw stadstuin

De staycation, oftewel een thuisblijfvakantie, wordt steeds populairder. Thuisblijven hoeft zeker niet saai te zijn! Een zwembad in de tuin maakt een staycation extra speciaal: samen met familie en vrienden genieten van wellness, sportiviteit en gezelligheid.

Partager ça

De Urban Active maakt van uw tuin een luxe stadstuin

De naam zegt het al: de Urban Active is speciaal ontworpen voor de compacte stadstuin. Het nieuwste zwembad van Starline heeft afmetingen van 2,5 x 4,5 x 1,35 meter en is daarmee het kleinste zwembad van Starline. Het zwembad heeft designtrappen en heeft hierdoor een luxe uitstraling. Het maakt het de perfecte plek om de hele zomer te loungen. De Urban Active is net als de overige Starline zwembaden modern, luxe en functioneel.

Veiligheid staat altijd voorop

Het kleinste zwembad van Starline heeft een geïntegreerd Roldeck. Niet alleen blijft het water schoon, de zwembadafdekking zorgt ook voor een veilige omgeving. Daarnaast bestuurt u de Roldeck met een afstandsbediening waar ook een kinderslot op zit. Hierdoor is de Urban Active zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Daarnaast bespaart u tijd en onderhoud, zodat u meer tijd overhoudt om te genieten van uw zwembad. Ook zorgt de afdekking voor behoud van warm water en u bespaart energie. De luxe uitstraling maakt het ten slotte een parel voor het oog.

Eindeloos zwemmen met Starline Endless Swimming

De compacte afmetingen suggereren dat het vooral een plunge pool is, maar dit hoeft niet zo te zijn. Wilt u sportief uw staycation besteden? Optioneel installeert de Starline dealer Starline Endless Swimming. Deze installatie zorgt ervoor dat u zelfs in een klein zwembad baantjes zwemt. De zwemmachine verplaatst water, waardoor er een tegenstroomeffect gegenereerd wordt. Zo is uw stadstuin niet alleen een paradijs van wellness, maar ook een plek waar u lekker sportief bezig kunt zijn.

Familiezwembad-dynamic-pool.jpg?mtime=20210430123220#asset:35900

Sta-rand en loungeplateau

Ook heeft de Dynamic Line een sta-rand. Dit geeft de mogelijkheid om tussen het zwemmen door een pauze in te lassen zonder het zwembad te verlaten. U kunt daarnaast kiezen voor een luxe hoektrap met loungeplateau. Een extra plekje om heerlijk te loungen en uit te rusten na een wedstrijdje volleybal.

Luxe familiebad

Starline produceert luxe Monoblock® zwembaden van hoge kwaliteit. De zwembaden uit één geheel hebben een lange levensduur. Zo geniet u jarenlang van uw luxe familiebad.

Daarnaast heeft Starline een uitgebreid assortiment aan waterbehandelingsproducten, filters, pompen en overige installaties. Deze Starline producten kunnen uw zwembad zo veel mogelijk automatiseren – zo houdt u alle tijd om met uw familie te genieten van de luxe van een eigen zwembad.

Informeer bij Starline voor de mogelijkheden van dit luxe familiezwembad of download de brochure.

28 Kopie

Bekijk de Urban Active

Een klein bad voor groot plezier

Bekijk de Dynamic Line

Partager ça