Christoffer Engstrom Wc9Avd2 Ra N0 Unsplash

Het alternatief voor een natuurlijk zwembad

Wilt u graag een natuurlijk zwembad in uw tuin?

Starline biedt een nieuwe, onderhoudsvriendelijke manier van waterdesinfectie aan, namelijk Starline Pure Water. Dit betekent zwemmen in water van drinkkwaliteit. Het alternatief voor een natuurlijk zwembad in uw tuin.

Natuurlijk zwembad

Een natuurlijk zwembad maakt geen gebruik van chemicaliën. Het aquatische ecosysteem zorgt ervoor dat de zwembadkwaliteit optimaal blijft. Een natuurlijk zwembad onderhouden is echter niet eenvoudig en de optimale waterwaarden behouden is een uitdaging. Daarom biedt Starline een onderhoudsvriendelijk alternatief voor het natuurlijk zwembad: Starline Pure Water.

Starline Pure Water is de nieuwste innovatie op het gebied van waterdesinfectie. Het systeem desinfecteert het water via de membraam-zout-elektrolysetechniek. Het resultaat is een zwembad zonder reststoffen van chloor en andere chemicaliën.

Een alternatieve oplossing voor een natuurlijk zwembad in uw tuin.

Hoe werkt Starline Pure Water?

Aan de ene zijde van de Starline Pure container bevindt zich 85 kg zout. Aan de andere zijde van de container is een elektrolyse cel onder water geplaatst, die bestaat uit een anode (+) en een kathode (-).

De anode (+) kant van de elektrolyse cel produceert een sterk desinfectant. Een injector zuigt dit door onderdruk mee en lost volledig op in het water. Er blijven geen residuen in het water achter.

De kathode (-) kant van de elektrolyse cel produceert een alkalische oplossing. De alkalische oplossing wordt opgevangen en gedoseerd om de pH te corrigeren.

Dit proces zorgt ervoor dat u in water van drinkkwaliteit zwemt. Dit systeem werkt volledig geautomatiseerd. Zo houdt u meer tijd over om te genieten van uw sprankelend zwembad.

Voordelen

Eenvoudige en onschadelijke desinfectie met zout

Starline Pure Water gebruikt puur zout. Het grote voordeel van deze techniek ten opzichte van andere desinfectiesystemen* is dat elektrolyse plaatsvindt in de Starline Pure unit zelf. De restanten van het elektrolyseproces worden in de unit afgescheiden en komen niet in het zwembad terecht.


* Het is echter belangrijk om te vermelden dat al onze waterdesinfectiesystemen veilig zijn. Het grootste voordeel van Starline Pure Water is water van drinkkwaliteit.


Zwemmen in water van drinkkwaliteit

Met Starline Pure Water voorkomt u nadelige effecten zoals zoutsmaak van het water. Het water voelt ook zacht aan en irriteert de huid of ogen niet.


Gemak en eenvoudig onderhoud

Starline Pure Water is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw zwembad. Heeft u al een filterinstallatie? Geen probleem! U kunt uw huidige installatie eenvoudig ombouwen naar een Starline Pure Water systeem.

Een slim systeem

Starline Pure Water produceert alleen desinfectiemiddel als dat nodig is. Een slim controlesysteem zorgt ervoor dat het systeem volledig veilig werkt. U bent verzekerd van helder, schoon en veilig water!

Nova Antraciet Becaus

Een zwembad in de kleur 'Amazing Graphite' zorgt voor de look van een zwemvijver.

Een alternatief voor een natuurlijk zwembad

Neem contact met ons op voor meer informatie