01

Moerkerke, Belgique - Essential Line

Caractéristiques

Piscine Monoblock®: Essential Line

Couleur: Elegant Grey

Escaliers: Escalier Essential

Couverture de la piscine: Roldeck®

Dimensions: 10 x 4 x 1,5 M

Emplacement: Moerkerke, Belgique

Année: 2019

Réalisé par: Revendeur Starline

Historische pracht ontmoet modern comfort

Diep verscholen in het hart van het Belgische platteland ligt een boerderij, doordrenkt met geschiedenis en met de warmte van vervlogen tijden. Deze majestueuze boerderij, met zijn karakteristieke architectuur en weelderige groene omgeving, is altijd al een toevluchtsoord geweest voor degenen die verlangen naar een vleugje rust en landelijke pracht.

Jarenlang hebben de bewoners van deze historische boerderij gedroomd van een aanvulling op hun geliefde thuis die perfect zou passen bij de oude charmes en de serene sfeer van het landgoed. Ze wilden iets speciaals, iets dat het tijdloze karakter van de boerderij zou omarmen en tegelijkertijd hedendaagse luxe en comfort zou bieden. En zo ontstond de visie van een zwembad dat harmonieus zou samensmelten met de omgeving, een plek waar ontspanning en traditie elkaar zouden ontmoeten.

Deze droom leidde uiteindelijk tot het Essential Line zwembad, uitgevoerd in de elegante kleur 'Elegant Grey'. Met een royale afmeting van 10 x 4 x 1,5 meter biedt dit zwembad voldoende ruimte voor het hele gezin om te genieten. De toevoeging van een sta-rand en een veiligheidsrand in het zwembadontwerp getuigt van zorgvuldige planning en aandacht voor detail. Deze doordachte elementen dragen niet alleen bij aan het visuele aspect van het zwembad, maar dienen ook als essentiële veiligheidsmaatregelen, zowel tijdens als buiten het zwemmen. De sta-rand biedt een handige plek om te ontspannen en van de zon te genieten, terwijl de veiligheidsrand, in samenwerking met de Roldeck® afdekking, zorgt voor een afgesloten zwembadomgeving. Samen creëren ze een veilige zwemomgeving waarin iedereen met vol vertrouwen kan genieten van waterplezier en ontspanning.

Nova Oblique 120 LR2

Vous vous demandez à quoi ressemblera la piscine de vos rêves ?