Starline roldeck pc60 solar 10536

Roldeck bediening

Minder onderhoud, beter beschermd

Een zwembadafdekking biedt verschillende voordelen en is daarmee een must voor uw zwembad. Denk aan het verhogen van de veiligheid. Daarnaast zorgt u voor een schoner zwembad, eenmaal afgedekt kan er geen vuil in uw zwembad terecht komen.

Met een zwembadafdekking bent u minder tijd en moeite aan onderhoud kwijt. Ook het vasthouden en genereren van verwarmd water door middel van solar lamellen is een belangrijk voordeel. Starline adviseert en levert Roldeck®. Deze afdekking is niet alleen een parel voor het oog, u krijgt er ook een afstandsbediening bij waarmee u de afdekking kan besturen. Bovendien zit er een kinderslot op.

Betrouwbare zwembadafdekkingen

Roldeck® zwembadafdekkingen heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het vlak van kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare topproducten. Bij Roldeck® streven we naar perfectie.

Door het gebruik van de modernste fabricagetechnieken ontstaat bovendien een product dat altijd exact op maat kan worden geleverd en probleemloos functioneert. Het gebruik van topmaterialen garandeert een lange levensduur. Elk Roldeck® wordt bij het verlaten van de fabriek nog eens extra op kwaliteit gecontroleerd.

  • Veiligheid staat voorop

    Een gerust gevoel

  • Beperk warmteverlies

    Een energiebesparende oplossing

  • Perfect geïntegreerd

    Een perfecte, esthetische afwerking