Photo 06

Frequently Asked Questions

I don't have much space, so what are my options?

Our Starline swimming pools are available in various sizes. You don't need a big garden to have a built-in swimming pool. Even with a small garden, you can come to Starline for a built-in swimming pool! We have various swimming pools with compact dimensions for the smaller gardens: the Nova, City, Economy and Urban Active lines offer a compact design. Discover these swimming pools or configure your own with our pool configurator.

Inbouw zwembaden voor een kleine tuin

Starline heeft diverse inbouw zwembaden voor een kleine tuin, elk met unieke kenmerken. Zo is de Urban Active line speciaal ontworpen voor de kleine stadstuin, de Nova Line staat bekend als minimalistisch zwembad met strakke lijnen en de City Line biedt keuze in vorm zwembad.

Urban Active Line

Ons nieuwste zwembad is de Urban Active. Het zwembad is speciaal ontworpen voor de stadstuin. Het inbouw zwembad heeft de afmetingen van een plunge pool (dompelbad). Optioneel installeert uw Starline dealer Starline Endless Swimming. Zo bent u zelfs in een klein zwembad sportief bezig en trekt u baantjes in uw kleine tuin. Met afmetingen van

Bekijk hier de Urban Active

Nova Line

Heeft u een kleine tuin en wilt u een strak, minimalistisch zwembad? Onze Nova Line zwembaden zijn verkrijgbaar vanaf een lengte van 6 meter en een breedte van 3 meter. Het perfecte zwembad voor een moderne, kleine tuin.

Bekijk hier de Nova Line

City Line

Heeft u iets meer ruimte in uw tuin, dan kunt u ook kiezen voor een zwembad uit de City Line. Dit zwembad heeft afmetingen van 3,5 x 7 meter en past daarom goed in een bescheiden, kleine tuin.

Bekijk hier de City Line


Achtergrond Urban Active Aangepast 2

De Urban Active line

Dsc 0008 Bewerkt

De City line

Waarom kiezen voor een inbouw zwembad in mijn kleine tuin?

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een opblaaszwembad of een opbouw zwembad. Echter heeft een inbouw zwembad veel voordelen ten opzichte van deze opties.

1. Levensduur

Onze inbouw zwembaden zijn sterk en hebben een lange levensduur. Wij werken alleen met kwalitatief goede en duurzame grondstoffen. Wij produceren al onze producten 100% in onze fabriek volgens de hoogste standaard. Ook leveren wij de volledige technische installatie.

2. Perfect geïntegreerd zwembad in uw kleine tuin

Een inbouw zwembad geeft uw tuin een luxe, verzorgde uitstraling. De trap zit mooi in het zwembad gegoten. Ook is het mogelijk om led-zwembadverlichting, een waterval en een Starline jetstream toe te voegen voor nog meer sfeer.

3. Geïntegreerd zwembadafdekking op uw zwembad

De meeste Starline zwembaden hebben een geïntegreerd Roldeck® lamellen zwembadafdekking. Deze afdekking ziet er niet alleen strak en verzorgd uit, het is ook nog eens veilig. Daarnaast blijft uw zwembad schoner.

Lees ook onze blog: Waarom een Roldeck® zwembadafdekking op uw zwembad plaatsen?

Wat kost een zwembad in mijn kleine tuin?

Als u zich aan het oriënteren bent op een klein zwembad wilt u natuurlijk weten wat de globale kosten. De uiteindelijke kosten hangen af van een aantal factoren, onder andere welke accessoires en installaties u laat plaatsen.

Let op: De prijzen die hieronder genoemd worden zijn de prijzen exclusief bouwkundige werkzaamheden. Er zijn dus aanvullende kosten. Informeer bij uw dichstbijzijnde dealer voor meer informatie.

Wat kost de Urban Active?

Wij bieden de Urban Active aan vanaf € 32.500 (exclusief bouwkundige werkzaamheden).

Wat kost de Nova?

De Nova heeft een vanaf prijs van € 42.000 (exclusief bouwkundige werkzaamheden). Dit bedrag geldt voor de kleinste variant (3x6 meter).

Wat kost de City?

De City is verkrijgbaar vanaf € 43.000 (exclusief bouwkundige werkzaamheden).